آموزش فست فود

آموزش فست فود حرفه‌ای

آموزش فست فود کلاس آموزش فست فود شامل رسپی (دستور غذای) فست فودی، نگهداری و آماده‌سازی مواد اولیه، استفاده از تجهیزات آشپزخانه فست فود در پخت غذا و نحوه سرو غذاهای منوی فست فود در محیط شبیه‌سازی شده.۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷ پیتزا و خمیر پیتزا برگر و ساندویچ کنتاکی و سوخاری پاستا و اسپاگتی آموزش فست فود حرفه‌ای […]

آموزش فست فود حرفه ای IRANHFC

آموزش فست فود حرفه ای تحت لیسانس IRANHFC واحد آموزش گروه تجهیز و راه اندازی فست فود IRANHFC تنها مجموعه دارای تجهیزات پیشرفته و حرفه‌ای فست فود با بهره‌گیری از اساتید مجرب و خبره در خصوص طبخ غذاهای فست فودی در محیطی کاملاً شبیه‌سازی شده کلیه دوره‌های آموزش حرفه‌ای فست فود را ارائه میکند آموزش […]

فست فود زنجیره‌ای رونفیله

رونفیله فست فود زنجیره‌ای رونفیله داستان رونفیله منوی رونفیله شعب رونفیله اخذ نمایندگی فست فود زنجیره‌ای رونفیله با هدف معرفی طعم ایرانی غذاهای فست فودی به ثبت رسید، رسپی و منوی غذای فست فودهای رونفیله توسط بهترین سرآشپزهای کشور و پس از سال‌ها تحقیق، تنظیم و توسط کارشناسان تغذیه تأیید شده است. مواد اولیه‌ای که […]

فروش تجهیزات، مشاوره و آموزش راه اندازی فست فود

راه اندازی فست فود فروش تجهیزات، مشاوره و آموزش راه اندازی فست فود   اطلاعات بیشتر۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷   گروه تخصصی تجهیز و راه اندازی فست فود حسینی گروه تخصصی فروش تجهیزات و راه اندازی فست فود حسینی (IRANHFC) توسط مهندس عباس حسینی در سال ۱۳۸۶ پایه گذاری شد. این گروه با هدف ارائه خدمات در حوزه […]

فروش دستگاه‌های هنی پنی

تجهیزات آشپزخانه هنی پنی واردات تجهیزات آشپزخانه هنی‌پنی، فروش دستگاه‌ها، تامین لوازم یدکی و خدمات پس از فروش هنی پنی در ایراندستگاه‌های هنی پنی۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷ فروش دستگاه‌های هنی پنی واردات مستقیم و فروش بدون واسطه محصولات و تجهیزات آشپزخانه هنی پنی در سراسر کشور دستگاه سرخ کن هنی پنی هنی پنی اولین سازنده سرخ کن تجاری […]

دوره آموزش فست فود توسط IRANHFC

دوره آموزش فست فود توسط IRANHFC گروه IRANHFC (متخصص در تجهیز و راه اندازی فست فود و کافی شاپ) کلاسهای آموزش فست فود برگزار میکند: کارگاه آموزشی فست فود: آموزش انواع پیتزا آموزش انواع برگر آموزش سوخاری آموزش انواع سس آموزش ساندویچ با استفاده از تجهیزات پیشرفته صنعتی (هنی پنی، فرای مستر و …) تاریخ […]

۱۵ اشتباه درراه اندازی فست فود

۱٫ رویدادها را پیش بینی کنید داشتن حس پیش‌بینی و مشارکت اجتماعی دو فاکتور مهم و حیاتی برای موفقیت در راه‌اندازی فود کورت از ابتدا است. همواره باید رویدادها را پیش بینی کنید که می‌توان بر اساس آنها منو غذایی فود کورت را دچار تغییر کرد یا چیزی جزئی از آن کم کرد یا چیزی به آن […]

آموزش راه اندازی فودکورت Food Court

فود کورت (Food Court) چیست؟ سرای غذا یا فودکورت (food court) که تالار خوراک (food hall) نیز به آن گفته میشود گونه‌ای میدان عمومى در مراکز خرید، فرودگاه و … است که انواع رستوران‌ها و غذاخوری‌ها بطور به‌هم‌پیوسته در گرداگرد صحن آن قرار گرفته‌اند. در فود کورت معمولاً غذاهای فوری (فست‌فود) فروخته می‌شود و مشتریان همه ی […]

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *